Ale!

Suojaava uudelleenkäytettävä kasvosuojain Basic 100kpl

99,00 sis. alv. 24%

Kolmekerroksinen Ökö-tex -sertifioidusta materiaalista valmistettu uudelleenkäytettävä kasvosuojain. Ergonominen muotoilu, lempeä iholle, mukavat korvan taakse kiinnitettävät kuminauhat. Voidaan pestä käyttökertojen välillä jopa 100 asteessa.
Väri: valkoinen (kuminauhojen väri valkoinen tai musta)

Nopeat toimitusajat.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): Suojaava kasvosuojain Basic 100kpl Osastot: , ,

Kolmikerroksinen kasvosuojain vähentää kehon ulkoisia haittoja, kuten viruksia, bakteereja ja homeitiöitä. Suojain ei estä ulkoisia haittoja kokonaan, vaanr ajoittaa niitä.

Tuote koostuu kolmesta kerroksesta ihoystävällistä Ökö-Tex -sertifioitua materiaalia. Sertifikaatti myönnetään tuotteille, jotka ovat täysin turvallisia ihmisille ja ympäristölle. Tämän tyyppisiä hygieniatuotteita käytetään muunmuassa elintarvike- ja lääketeollisuudessa.

Tarjoamamme maski on kevyt, mukava ja miellyttvä iholla, eikä se estä hengittämistä. Voidaan käyttää monta kertaa, käyttökertojen välillä maski voidaan pestä korkeassa lämpötilassa (jopa 100 asteessa). Sen ergonominen muotoilu ja istuvat kuminauhat mahdollistavat mukavan käytön eri aktiviteettien aikana. Suuren kysynnän vuoksi kuminauhojen väri valikoituu satunnaisesti.

Väri: valkoinen (kuminauhojen väri valkoinen tai musta)
Nopeat toimitusajat

Myydään 100kpl erissä.

Lisätiedot

Määrä

5kpl, 50kpl